dedico
Dedico
Főoldal Rólunk Infrastruktúra Kapcsolat Sitemap dedico
Fejléc
jobb fejléc
  Termékek
  Dedikált szerverek
  Kolokált ajánlatok
  Helpdesk
  Kapcsolat
  Bejelentkezés
Ajánlat

Dedico története

A cég 1998-ban jött létre (akkori nevén Neighbourhood Internet) Matthew Munson közreműködésével, aki jelenleg is a Dedico menedzsere.

Idézet Matthew-tól:

A Neighbourhood Internet 1998-ban indult, a UK Neighbourhood Watch Egyesülettel való közremödésünk (infrastruktúra és design szolgáltatás) közvetlen eredményeként. Szolgáltatásaink elértek a Neighbourhood Watch szervezetet támogató cégekhez is, többek között a Norwich Union hitelintézetnek nyújtottunk web-fejlesztéseket és Internet szolgáltatást.

A dinamikus közeledésünk a non-profit szektor felé lehetővé tette a szervezetek gyors terjedését és rövidesen egyéb szervezetek együttműkődését is elnyertük, például a nagy állatkertekét (infastrukturális fejlesztések, a park teljes automatizált webkamera rendszere és web-fejlesztései)

Felismertük, hogy képesek vagyunk kézhez ragadni ezeket a hálózatokat és egységesíteni azokat egy saját szerver-hoszting társaságba,
így sikerült mident eszközt saját környezetben elhelyezni, és csökkenteni a fenntartási költségeket.
Rövid időn belül megnyitottuk első szerverközpontunkat Maidenhead-ben, hogy hosztoljuk saját és az ügyfelek szervereit a Dedico márkanév alatt.

A fejlődésünk továbbra is töreltlen, fókuszunk középpontjában a professzionális szerver-hoszting üzletág áll, és kiemelkedő ügyfélközpontúsággal kivívtuk, hogy napjainkra az Egyesült Királyság egyik legnagyobb szerver hoszting szolgáltatójává váltunk."

3 hónap ingyen szerverbérlet

  Hírek, újdonságok
  Szerverbérlés és szerverelhelyezést már az Egyesült Királyságban és Lengyelországban is elérhető!
Szerver külföldi elhelyezéssel kapcsolatos bármilyen kérdésben szíves segítségére vagyunk
 
tovább
  Speciális ajánlatunk
  Az új Dell PowerEdge R200 szerver bérleti díja két éves szerződés esetén az első évben csak havi 13.900Ft 100Mbit Internet eléréssel.  
tovább
 
  Sun logo Dell logo